Skip to main content Skip to footer

Magasin GENBRUG

Frederiksberg Kommune har deres eget magasin, Genbrug, som udkommer 2 gange årligt. I magasinet kan du få viden om affald og genbrug. Magasinet er tilgængeligt her.

LÆS MERE

Billige løsninger til sortering af affald

Har du svært ved at finde en sorteringsløsning, som passer til dig? IKEA har her et stort udvalg af affaldsbeholdere i forskellige størrelser, og som kan sammensættes på et utal af måder.

LÆS MERE

Sådan indretter du din affaldssortering i hjemmet

Plads er en af de mest afgørende faktorer for, om vi sorterer vores affald. Bolius har her en række råd til, hvordan du i dit hjem finder plads til sortering.

LÆS MERE

5 smarte løsninger til affaldssortering

Sorteringsløsninger fylder og er ikke nødvendigvis særlige pæne. Her har Samvirke fundet 5 smarte (og pænere) sorteringsløsninger til hjemmet.

LÆS MERE

Gør det nemt at sortere

Affaldssortering skal gøres så nemt som muligt. Affaldvarme Aarhus giver tips og inspiration, hvordan du selv gør sortering i hjemmet nemmere.

LÆS MERE

Tips om affald og rengøring

Er du i tvivl om, hvordan du bedst sortere dit genanvendelige affald? Miljøstyrelsen giver her tips til, hvordan du rengør dit genanvendelige affald, så det sorteres rigtigt.

LÆS MERE

Miljøstyrelsen - Vi blander ikke dit affald

Det er en myte, at dit sorterede affald bliver blandet på genbrugspladsen. Hør her Miljøstyrelsen forklare, hvad der sker med dit affald, fra det bliver hentet, til det bliver til nye produkter.

LÆS MERE